:: اخبار

دریا منبع ثروت و قدرت/ منابع تولید را با اقتصاد دریامحور افزایش دهیم

هفتمین پیش‌نشست کنفرانس ملی دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران (فرصت‌ها و چالش‌های 1400-1404) با عنوان «دیپلماسی و اقتصاد دریا» با همکاری ارتش جمهوری اسلامی ایران و اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد و در آن، امیر دریادار سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی با تأکید بر ضرورت بهره برداری از فرصت‌های دریایی برای رسیدن به توسعه پایدار، به تحلیل و بررسی ظرفیت‌های دیپلماسی و اقتصاد دریامحور پرداخت.

ظرفیت بالای ایران در جذب سرمایه‌گذاری خارجی/ مشوق‌ها در مقایسه با قانون تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی، تاثیر کمتری در جذب سرمایه‌گذار خارجی دارد

ششمین پیش نشست کنفرانس ملی دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران (فرصت‌ها و چالش‌های 1400-1404) با موضوع سرمایه گذاری خارجی و ایرانیان خارج از کشور و با همکاری سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران و اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد. در این نشست ضمن تشریح قوانین و مقررات، فرصت ها، مزایا و روند سرمایه گذاری خارجی در ایران، توضیحات لازم در ارتباط با مباحث تخصصی مربوط به توسعه سرمایه گذاری خارجی و راهکارهای جذب سرمایه ایرانیان مقیم خارج از کشور ارائه گردید.