:: اخبار

اعلام نتایج داوری مقالات کنفرانس (بخش اول)

نظر به انجام ارزیابی بخش اول از 144 مقاله دریافتی، فهرست آثار برگزیده (با اعلام وضعیت پذیرش و اجازه ارائه شفاهی در روز کنفرانس) به شرح زیر به اطلاع پژوهشگران و نویسندگان محترم مقالات رسانده میشود. ضمن تشکر از مشارکت قابل توجه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران این حوزه موضوعی، شایان ذکر است کیفیت حضور در روز کنفرانس و ارائه شفاهی آثار برگزیده مطابق با دستورالعمل دبیرخانه کنفرانس اطلاع رسانی خواهد شد. بخش دوم از فهرست مقالات برگزیده طی روزهای آینده در تارنمای رسمی کنفرانس منتشر میشود.

گرفتن وام خارجی با قانون مناقصات دستورالعمل خارجی در تعارض است/ بانک تجارت و توسعه اکو، بانک سرمایه گذاری زیرساخت های آسیا، کمیته دائمی همکاری‌های اقتصادی و تجاری و سازمان همکاری اسلامی ظرفیت ممتازی برای ایران هستند

هشتمین پیش نشست کنفرانس ملی دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران (فرصت‌ها و چالش‌های 1400-1404) با موضوع تامین منابع مالی خارجی (فاینانس) و با همکاری سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران و اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد. در این نشست ضمن تشریح چالش‌ها و وضعیت کنونی کشور، فرصت ها، مزایا و روند استفاده جمهوری اسلامی ایران از بانک های توسعه ای و وام های خارجی ارائه گردید.