:: اخبار

نگاه هدفمند به سیاست همسایگی/ استفاده از موضوعات امنیتی در راستای توسعه روابط اقتصادی خارجی/ ضرورت توجه به سازمان‌های منطقه‌ای و تبلیغ صحیح کالاهای ایرانی در بازارهای جهانی

دهمین پیش نشست کنفرانس ملی دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران (فرصت‌ها و چالش‌های 1400-1404) با موضوع استراتژی‌های تجارت و سرمایه‌گذاری جمهوری اسلامی ایران در منطقه همسایگی و با همکاری مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد. در این نشست، محمدرضا مودودی رئیس اسبق سازمان توسعه تجارت، علی محمد موسوی دبیرکل سابق گروه D8، میرهادی سیدی مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات تجاری اوراسیا و سید مسعود موسوی شفایی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به ایراد سخن پرداختند.

ضرورت توجه به ظرفیت قابل‌توجه ایرانیان خارج از کشور/ اهمیت انطباق‌بخشی دیپلماسی اقتصادی کشور با نظریات اقتصاد سیاسی بین‌المللی/ ضرورت بهره‌گیری دیپلماسی اقتصادی و تجاری از توان کارشناسی کشور

نهمین پیش نشست کنفرانس ملی دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران (فرصت‌ها و چالش‌های 1400-1404) با موضوع سیاست‌گذاری کلان در دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری شورای راهبردی روابط خارجی و اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد. در این نشست جمعی از اساتید و کارشناسان اقتصادی و سیاسی به ارائه دیدگاه‌های خود در حوزه‌های کلان و مهم ایرانیان خارج از کشور، نقش بخش خصوصی در ارتقای روابط اقتصادی خارجی، بازارچه‌های مرزی و سیاست همسایگی، اهمیت رمزارزها و استفاده از توان کارشناسی و نظری در دیپلماسی اقتصادی پرداختند.