:: اخبار

نمایه کامل مجموعه مقالات کنفرانس در پایگاه سیویلیکا (Civilica)

به توفیق الهی و سپاس از زحمات پژوهشگران و نویسندگان ارجمند، مجموعه مقالات اولین کنفرانس ملی دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران (فرصت ها و چالش های 1404-1400) شامل 57 عنوان مقاله در پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica) به صورت کامل نمایه شد.

برگزاری افتتاحیه و اختتامیه کنفرانس با حضور مقامات عالی کشوری و لشکری

اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع) برگزار می‌کند: اولین کنفرانس ملی دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران؛ (فرصت‌ها و چالش‌های ۱۴۰۴-۱۴۰۰) با حضور مقامات عالی کشوری و لشکری سه‌شنبه سوم اسفندماه ۱۴۰۰ دانشگاه امام صادق (ع) افتتاحیه ساعت ۹ اختتامیه ساعت ۱۶:۳۰ پخش زنده افتتاحیه و اختتامیه کنفرانس از طریق پیوند زیر: vc.isu.ac.ir/ch/edconf

طراحی مدل‌های شبکه‌ای مبتنی بر بستر هوش مصنوعی به توجه به نیازها و ظرفیت‌های بین‌المللی/ ضرورت تهیه منشور جامع دیپلماسی اقتصادی در سطح ملی

یازدهمین پیش نشست کنفرانس ملی دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران (فرصت‌ها و چالش‌های 1400-1404) با موضوع «دیپلماسی اقتصادی؛ از نظریه تا عمل» و با همکاری مرکز مطالعات سیاسی و بین ­المللی وزارت امور خارجه و اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد. در این نشست، دکتر سید جلال دهقانی فیروزآبادی دبیر علمی کنفرانس و استاد دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر خلیل شیرغلامی دستیار معاون پژوهشی و مطالعاتی مرکز مطالعات، رضا توکلی، دبیر اندیشکده دیپلماسی اقتصادی، دکتر مرتضی ابوطالبی کارشناس ارشد مرکز مطالعات و سعید کوزه چی دستیار مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی درخصوص ابعاد نظری و عملی دیپلماسی اقتصادی و ظرفیت­‌های این حوزه برای توسعه اقتصادی کشور به ایراد سخنرانی پرداختند.